Monday, August 18, 2008

Ekin pangku anak Ina Naim


Bila tatap URTV keluran terbaru, nampak di muka depan gambar kekasih mawi, ikin memangku anak kepada bekas tunangnya, Ina Naim. Pada pendapat aku lah, takpayahlah nak kaitkan lagi cerita mereka berdua ni ( mawi dan ina naim ) dia pun sudah berbahagia dengan suami tercinta. Apa komen anda

Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe suscribe

Tags:

Related Posts by Categories



24 comments :

Anonymous said...

aku pun sependapat gak.ina kan dah bahagia ngan life dia sendiri,watpe kaitkan ngan mawi lagi.wartawan majalah ni kdg2 mmg tak pkir sume tu...tak pasal2 retak hubungan ina ngan hubby dia nnti...

Anonymous said...

TUL 2..TP BIASE R NK LAKU KN MAGAZINE..AKU RS INA LBH BAHAGIA KAWEN NGAN SUHAIMI DR MAWI..TGK INA SKANG NI PN LBH ALIM JE DR DULU...PNDAI SUHAIMI DIDIK...EKIN 2 SETAKAT NK GLAMER JE..KALO R MAWI 2 XKAYA N KEJE KMPUNG CM DULU..DIE NK KE..???PORAH EKIN..BENCI AKU TGK MUKA DIER Y HIPOKRIT 2..

aju said...

setuju. aku rasa jelik gile esp title depan tu.. ina rela ekin. ee please la media, so unnecessary!

chichakscobeng said...

btol tu....ekin tu pakai tudung bkn mimpi dapat hidayah...tapi sbab nk penuhi ciri2 istri pihan mawi tu jerkkkk...!!!rugi mawi tu tinggalkn ina tu....dah bahagia skang...nak kata ekin tu cntik takder la sgt....suhaimi jer tau kat mana kelebihn ina ni...coz tula dia kawin dgan ina....coz mawi tu kaya jer ekin terhegeh2 ngan dia...try la tgk mawi tu masih lagi anak FELDA...ada orang nak pandang ker..????

Anonymous said...

media ni mmg le..nk kasi panas & laku majalah diorg je. tak fikir perasaan org. bila artis mengamuk, tak layan ..salahkan artis pulak.

Anonymous said...

ekin..lu citt..poooooorraaaahhh!!!

Ilham Kasih said...

Tak habis2 g ke stori ni...Bio laa ina tu bahagia disamping somi n ank tercinta...wat per laa nak dikaitkan lg dengan mawi g...ishhh...derang ni...nak lariskan majalah pn agak2 laa..sok2 jd cite lain..yg leh merobohkan r/ship org lain lak...nauzubillahhh....mintak dijauhkan lahh

ketek said...

chat tetek

lea said...

betol tu..aku pun nyampah tengok tajuk majalah ni..pikir nak laku ja..ntah apa apa...

Anonymous said...

bo layan la korang.. porahhhhh

Anonymous said...

masuk neraka la sapa yang buat majalah urtv nih...apa, ina naim tu takde ahti dan perasaan ke..ingat dia tu robot, mana tau jauh lubuk hati dia....udah2 le tu wahai media

Anonymous said...

Nyampah tul aku... klu ada ceta ina, mesti dikaitkn dng mawi.. klu ada ceta mawi mesti dikaitkn ngn ina. X de ceta lain ke? Dan yg paling meluat tu, bab suhaimi pun nak dikaitkn dng mawi... entah apa2 entah. Masing2kn dah pilih jln sendiri, so jgn lah dikaitkn lagi. Hrp pas ni samaada mawi, ikin, ina atau suhaimi tidak memberi sebarang komen bila ditanya tntg kisah silam. He... tak da cetalain ke? Basi tul? Menymph... meluat.

ser said...

Wartawan ni mmg suka mensensasikan keadaan.. Bila artis dah bertelagah sesama sendiri, suka lah depa. Lagi banyak ceta hot boleh ditulis... lagi banyak untung majalah meka.

Anonymous said...

Jenis lelaki buta hati..masa dia merempat kat Felda dulu tu, siapa yang nak kat dia? bila dah kaya lupa daratan..cipta macam-macam alasan family tak setuju lah, tak memahami lah.Poorrrah..kalau ko tak berduit, ko ingat sapa nak kat ko? Lu pikir la sendiri.
Aku ni beribu habis afundi ko masa AF3 tapi bila ko LUPA DIRI dan menganiaya tunang , tengok muka engkau pun aku nak muntah.Tunggu je lah pembalasan kemudian hari..
Alhamdulillah Ina dapat lelaki yang jauh lebih baik daripada lelaki itu..Itulah hikmahnya.

Anonymous said...

tu pompuan dukung anak ina tu..pompuan tak sedar diri tu..ckp ina tabah konon padahal tu sumer angkara dia..tnjuk baik konon..pirah!!!!pompuan xde maruah tu..mimpi dpt hidayah padahal pakai tudung nk tawan hati mawi...ceh!! xde jodoh ler mintaknyer ko ngan mawi sbb ko tu pompuan murah..tak tau la aku klau ko jd gak kawin ngan mawi mmg bercerai la ko cepat ngan mawi..

Anonymous said...

ntahlaa, aku pun tak setuju dgn cover and tajuk cover nie.... menjatuhkan maruah ina jerr... mcm laa ina tuh masih terhegeh2 kat si botak tak ensem tuh.... senyum ikin senyum hipokrit..heheheh....mesti dlm ati bangga teramat sgt dpt mawi jugak..yelah, berlakon pun still tak glemer, so jalan pintas, amik mawi.... wakakakakakaka

Anonymous said...

tul 2...ina dh ada kehidupan sendiri skrg ni...bahagia pun ngan suhaimi...

gadis sucie said...

betul2...x sedar diri..lupa daratan..dulu sape yang kebulur kat muka die masa miskin papa dulu...skang da kaya lupa diri...dapt hidayah konon, pdahal dok terhegah harta mawi...x selamat la ko sbab jadi perampas...hampeh punyer ikin sialllllllllll...........

Anonymous said...

ikin sial bangang, sian ina tu, ikin macam cilakak... what u give, u get back bitch.....

Haida said...

A... ahh aku pun nyampah nengok muka ekin tu...si mawi tu dapat pun bekas orang,tapi tak pe la dia suka nak wat cam na...!!

Robot Software said...

Aslkm....drpd dok sembang hal sia orang baik pi buat duit lagi bagus...!!

Anonymous said...

budak botak kampung tak sedar diri!!!

Anonymous said...

aaahhhh...semuanya PALSU

ThornRoses said...

aku sememangnye anti kat mawi do..dulu,time susah sape yg tolong???ina yang anta die audition kat af..bile da glamer..die ckp ina tu mendesak..ina tu tentulah risau sbb janji nak bertunang bape tahun je..alhamdulillah ina pon dapat laki g baik dari ko mawi oi...

Blog Widget by LinkWithin