Monday, November 30, 2009

22 comments:

Anonymous said...

Pakaian sesuai untuk tubuh empunya,cuma sesuaikan diri sebagai seorang Muslimah

remaja muda said...

beautiful.
blog spongebob http://oke-sexoke.blogspot.com/

remaja muda said...

beautiful.
blog spongebob http://oke-sexoke.blogspot.com/

Anonymous said...

ya allah...malu la sikit kak oiii...pakai 2 biole sopan sikit...

Anonymous said...

yg penting org tu dgn anak ikan dia..wow

Anonymous said...

memalukan.. apalah nk jd dgn artis kita skrg ni.. mcm x cukup kain kt malaysia ni..

admin facemien.com said...

walau terlambat saya mengucapkan selamat tahun baru 2010

Anonymous said...

biasa la tu...nak tunjuk tetek besar dia yg tersembul tu kat semua org..

Astaga.com Lifestyle On The net said...

CAntik...euyyy.....

Astaga.com Lifestyle On The net said...

Request pict seronok boleh tak??

Astaga.com Lifestyle On The net said...

Miyabi dong di publish...

Astaga.com Lifestyle On The net said...

Miyabi dong di publish...

carlofina said...

wow wow wow!!!

kodok said...

http://www.cutisatumalaysia.blogspot.com/

best giler said...

makin teruk artis2 zaman sekarang.....aku ada satu gambar.....sape kenal

Mama Murai said...

salam.. you dah x hapdet blog ke?
keep up the good work

mypanty.blogspot.com said...

Apalah seksi-seksi..
Mengada-ngada..
http://mypanty.blogspot.com

John said...

Bantu kami berkembang: Blog tuan/puan ini telah kami link di website kami (Bahagian Blogroll), harap tuan/puan dapat pertimbangkan dengan meletakan link kami pula di

blog tuan/puan, mungkin membantu meningkatkan bilangan pembaca kedua pihak....Terima kasih

http://mybloghub.my/

en kordi the tube-changer said...

Seksi..
Seksi..
Dan..
Seksi lagi..
Tidak ambil pengajaran langsung..

http://thetukartiub.blogspot.com

Anonymous said...

Mrs. Shapie Ap-Bedal !!!

Anonymous said...

sah artis x pernah solat 5 waktu...100 memang x solat..

Anonymous said...

baik bugil terus dan tayang bulu dan lubang burit secara close up..kalau gatal sangat

Blog Widget by LinkWithin