Saturday, December 27, 2008

Gambar panas baru Zarina An Julie







aDA MEMBER KIRIMKAN emAIL GAMBAR zARINA aN jULIE NI..Masih hot dan panas gambar2 dia ni. apa pandangan anda

Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

Related Posts by Categories



16 comments :

ina said...

tak insaf2 lagi ker??
subhanallah apa nk jadi ni

Anonymous said...

maybe gambar lama kot..tapi kalu x insaf2 lagi, astagafirullah...hanya tuhan sahaja yang tahu

Anonymous said...

minah ni suka sangatlah biin kontroversi murahan

Anonymous said...

wuiii..x abes2 lg psl betine ni..pkai bikini la plak.. x reti malu r..

Anonymous said...

perempuan sial!!!!

zoom malaysian! said...

hish...ni gambar lama ke baru ekk...klu gambar baru memang minah ni nak cari publisiti murahan dan tak insaf2 langsung. klu gambar lama, insaflah sebelum terlambat. Kita kan manusia tak boleh lari dari kesilapan. yang penting kita insaf dengan kesilapan lalu. bila nak insaf?


sertai rakan-rakan anda di http://zoom.my dan jadilah yang terawal mendaftar.

Anonymous said...

weyyy...betine!!ko xtaw malu kerr..hah.??kalu ney pic skank mmg cam lahanat..!!insaf arghhh..betine!xder maruah ker!

Luna Violet said...

La,minah ni???
Foto2 lama kot???

klu foto-foto baru....

apa lah minah nie????/

bawa mengucap!!!!

Allah maha pengampun...

Anonymous said...

Allah bg hang rupa elok..hang x syukur..Allah bg hang akai suruh pikiaq..hang tak pakai..jd ada lebih baik hang bekawan dgn yg dok ataih pokok atau yg dlm zoo..samalah prangai cam hang.depa pun x suka pakai baju

Anonymous said...

eeeee......bitch!!!

Anonymous said...

ASSALAMUA"LAIKUM...
"wahai semua muslimat/wanita...., setiap wanita dikurniakan oleh ALLAH swt sifat MALU
Kerana MALU si wanita tahu menjaga kehormatannya
Kerana MALU si wanita tahu menilai batas- batas sosialnya
Kerana MALU juga si wanita gagal diperdaya pujukan nafsu


Kini si wanita itu sudah hilang MALUnya
Kerana hilang MALU itu terdedahlah auratnya lantas kehormatan diri tergadai
Kerana hilangnya MALU itu si wanita gagal menilai apa itu HARAM apa itu HALAL
Kerana kehilangan MALU itu si wanita lemas dan hanyut dengan tipu daya nafsu.
si pelaku dan yang menyebarjan dan pembaca2, BERTAUBATLAH!!!!!!!!!!

Anonymous said...

gilerrrrrrrrr...........

QIS said...

TERUKNYA CARA HIDUP DIER

ain said...

perempuan nie mmg perempuan sial...
kaki pukul..
dia suka pukul saya dulu saya masih simpan lagi dendam
aku xkan lupekan ko babi sundal an ju

Anonymous said...

aku nk try zarina..sape leh kasi..???

Anonymous said...

mai zarina nk try sentap skali xpun aku ajak geng2 ramai2 baris nmpk sangap sgt ko neyh sundal

Blog Widget by LinkWithin