Friday, June 27, 2008

Gambar Terbaru Jue Aziz






Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

Related Posts by Categories



33 comments :

Anonymous said...

yeah jue, simbol sex terbaru

Anonymous said...

x serupa manusia!! jijik btl aku
tgk die ni!!

Anonymous said...

nape tak serupa manusia? citerlaaa weit.... cantek ape si jue nie... aku suke gak dgn dia nie...

Anonymous said...

jue ni kalo dpt buat seks ngn dia mmg bes nye laa..tetek dia pn besar tu..kalo dapat lancap kote kt situ mst syok nye

Anonymous said...

minah gedik

Anonymous said...

aku suka sangat kat jue nie..... seksi, manja, lawa........ biarpun dia da 2x putus cinta dgn ako dgn si jehan tuh, aku tetap minat dgn minah nie.....

Anonymous said...

PASNIE NTAH SAPA LA YG BAKAL JADIK BF MINAH GEDIK NI..... GOODLUCK LAAA AKU UCAPKAN..

Anonymous said...

mulut cabul.. dh nmpk sgt la ko ni mamat sex.. GS BTUL!!!

Anonymous said...

artis mcm ni a yg malaysia perlu.gebu dan seksi.baru maju.

Anonymous said...

simbol sex malaya..

Anonymous said...

bg aku jue nie bonto sedap lg belum kena main , sape nak cepat2 la tackle lepas tue main puas2 kalau die x kasi rogol aje

Anonymous said...

pegang bontot dye..
aku jolok2 dye

Anonymous said...

isk..artis macam jue ni dia punya dressing menambahkan lagi maksiat dan mendorong org lain buat benda tak senonoh...

Anonymous said...

HUH! korg smue ni LUCAH betul. better korg g kahwin owg puteh je.
PALOI!! Dh mmg JUE lawa, wat pe nk jeles2x. Kwang3x..

Anonymous said...

hai korang nie insap2 laa wey..lucah betoi!!!!!!

zzz said...

memang best tetek jue nie ..aku 3 kali keluar lancap kat tetek dia yang lembut macam kueh talam keladi....pas tu baru main kat lub dia walaupun dah boleh u turn tapi lazat................

Anonymous said...

tetek dye baek dowh...

Anonymous said...

klu aku dpt dia ni...aku x kluar umah seminggu...tetek dia besar dowh...pepek tembam...perghh...jue sudikah ko projek ngan aku

Anonymous said...

low minded!
org melayu mmg mcm ni eh.
x abeh2 nk kutuk org.
dia bukan kacau mak kau pon.
mcm elok sgt perangai korg tu
nk condem2 org.
mirror urself la weh.
bodohnyer

Abg Sayang Jue said...

aku sayang kt ko jue...i love u

iera said...

k0wg niey xbek rr ckp yg bkan2 kat dye..ape larr nk jd kat k0wg2 yg mlut____niey!!..

Anonymous said...

Jue,Abg Nak hisap tetek jue,nyonyot putingmu puas2,jilat kelentit mu sYG.MMPH

Anonymous said...

besarnya susu! putih plak tu..

Anonymous said...

yang komen dekat sini (setengah jea yg gedik nak hisap la jolok la) smua gedik, gila seks, korang pon same je dgn jue, 2X5, memang malang gila mak bapak korang dapat anak mcm korang, HARAM BABI BUTUH SEDAR LA SKIT MUKA KORANG PON MACAM TAIK ANJING LAAAAAAA

Anonymous said...

yang komen dekat sini (setengah jea yg gedik nak hisap la jolok la) smua gedik, gila seks, korang pon same je dgn jue, 2X5, memang malang gila mak bapak korang dapat anak mcm korang, HARAM BABI BUTUH SEDAR LA SKIT MUKA KORANG PON MACAM TAIK ANJING LAAAAAAA

Herdoni Wahyono said...

Blognya oke banget. Salam sukses !

Anonymous said...

Peh..jue aziz..akn ku lancap kt tetekmu..pepetmu akn ku isap dan jolok..ahhh..akn ku sumbat konekku ke dlm mulutmu..i nk u main ngn i puas2 smpai kering air mani i..

gee said...

korang ni smua confirm ade sakit mental..meroyan giler seks!!!! hey cermin la sket muka korang dulu. korang ingat c Jue nak pandang ker muke korang. Korang jer yg meroyan kat dia..Jue berjuta kali x henggen.sbenarnye mmg korang tau smpai mati pun korang mmg x dpt c Jue yg mmg sexy n cun melecun ni.Tu pasal la meroyan sana sini.Klau dah gersang sgt g cri pelacur. Pelacur jer yg layak ngan "sex maniac" cam korang. i luv u Jue n stay sexy. huhu

Anonymous said...

uh sedap nih.
mesti rasa keju

Anonymous said...

tetek dia besar dowh...klu dpt letak muka kat situ mesti lemas...aku nak pam2 tetek dia...jilat & isap...aku nak jolok pepek dia sampai lobos...perghhh...siap lah klu aku jumpa dia kat luar....

Anonymous said...

Bodoh.. Dasar Gila Seks... Langsung X Ingat Azab Allah S.W.T...

Anonymous said...

Woww..tetek besar.dapat nyonyot sedap gak ni..nak isap sampai puas tek jue aziz

Anonymous said...

Kalo henjut laju2 msti best tetek si jue ni berhayun...

Blog Widget by LinkWithin