Wednesday, June 25, 2008

44 comments:

Anonymous said...

ada fight dgn zarina ann julie nie... wakakakakakakakaka

Jijah said...

alamak! I baru nak suka. huhu

Anonymous said...

yg kt tengah tuh anak Najib tun razak kan?

Anonymous said...

blahhhh la artis kt misia nihhh..cam sial..cam baratt dh...

Anonymous said...

elok sgt la 2... nape x buka terus jerrrr

Anonymous said...

aku frust sgt...... terlalu frust.. tau nape aku frust? sbb len kali kalu bergambar baik buka sumer terus....... taklaa aku frust nonggeng camnie...

Anonymous said...

minah gedik

Anonymous said...

ade xlagi gambar nie x kan sekeping je terlepas ...

Anonymous said...

betul tuh, mesti bnyk lagik gmbr yg diambil..takkan sekeping nie jerrr? share2 laaa sket....

Anonymous said...

aper nk jadi la..Ish2...X der malu betul...Tu la cara Islam ditinggalkan, cara barat diagungkan...Diana2...

Anonymous said...

ISH...teruk tol r diana ni... sexy tol... lain kali kn diana, baik u bke jer trs jer... lg bgs... ish... x malu tol r... nmpk mcm gedik sgt2... i rs u elok wat filem lucah r... sesuwai sgt2 ngn karakter u cm ni...wawawawawa

gweZz said...

pu...yo...owg lepeh...

Anonymous said...

budaya artis malaysia skang.....
da x ingt akhirat

Anonymous said...

budaya artis malaysia skang.....
da x ingt akhirat

kucing123 said...

chat kucing

Anonymous said...

kenapa korg mesti kecoh satu dunia kalau dia pakai bikini? pergi sunway lagoon, banyak je minah melayu pakai bikini. pergi kelab malam, ada je smmua minah melayu separuh bogel. mungkin mak bapak dia x ajar tak pun dia x nak dengar. bukan setakat artis malaysia je yang x ingat akhirat, kat luar tu ramai je yang tak ingat. tengoklah umno pun skang tak ingat akhirat,tak ingat azab neraka.nak bet tak parents minah ni umno

Anonymous said...

blah laa.... ko pun aku ingat jenis buka baju depan orang...

Anonymous said...

jilat sikit....

Anonymous said...

kecik!!

Anonymous said...

die nie cantik tapi seksi sangatla..

Anonymous said...

AKU TAK LEH CAKAP APE..CUME ASTAGFIRULLAHALAZIM DAN DOAKAN DIORG NI INSAF..AMIN

shasa said...

Hi,dia ni memang tak tahu malu. Adakeh patut dia pakai seksi cam ni n bagi pose pula tu. Artis melayu Malaysia sekarang da melampau.Muka je cantik tapi perangai memang teruk.Tak tahu malu.Tak ingat ibubapa agaknya.buat malu keluarga je. Muda-muda gatal nak bercinta, lepas tu putus pula, sekarang da tayang badan da.Tuhan yang kena beri pedoman kat dia orang

Anonymous said...

shasa i agree dng u...don't judge book by it's cover..weh, baru form 5...shamsul, better cari lain la..x rugi ko break dgn dia..ok
sory ek klw terasa

Anonymous said...

hehehe...dia dah break dgn syamsul kah....ah ngam lah tu....cantik juga body dia tu tapi kecik lah...betulkah yg tengah tu anak Najib Tun Razak?ish3.....hah.....tak tau jaga nama orang tua.....

terkejut betul said...

mungkin sbb tu dier dpt rezeki g PLKN kan....hrp2 berubah lps balik dr sana...

kl said...

la..mke jek nmpk suucii...bdn x suucii upenye!!!!!!huhuhu

Anonymous said...

sukahati dia la nk pakai apepun...dosa sendiri tanggung.jgn ikut dah la.nak komen mcm2,pk dulu diri tu perfect sgt ke?bukan nak menyokong manusia yang mmg dah salah,cuma xnk tmbh dosa dgn mengutuk dan mengumpat je....

Anonymous said...

x sokong konon....ntah2 awak pun 2x5.
pigidahhh

Anonymous said...

Betina Gedix,Entah2 dah kena tebuk dengan Tupai betina yang nama Diana Ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hIDZIR said...

HAISHH..KNAPE LA DIE TK JADI AWEK AKU..HAMPA BETUL..

Anonymous said...

ape la salah die yg smorang xpuas ati.... open ur eyes people. things like this happens everywhere. hmm.. why am i even bother this is just a santuary for all u guys yg xklua mane teperuk in ur small world. =)

Anonymous said...

isshhh...xsngka aku prngai diana cam tu...nmpk muka jer cantik tapi prngai cam setan...eee m'yampah aku tngk.....x tkut dosa ke dia nie....x malu tol betina nie

Anonymous said...

diana asal x bkk tros bra 2..nk 2tp bdn tp asal ttp tang bra 2 je??aq plmpg gak ko karang diana..seksi nk mmpos tol minah ni..bangang sial....!!!

Anonymous said...

diana asal x bkk tros bra 2..nk 2tp bdn tp asal ttp tang bra 2 je??aq plmpg gak ko karang diana..seksi nk mmpos tol minah ni..bangang sial....!!!

Anonymous said...

klau u all x suke tngk JGN TNGK PAHM!!ish ish sibuk btul larrr org nie

Anonymous said...

Kecikkkkkk....!!!!!!!

Anonymous said...

SEK KITE......

Anonymous said...

adakah diana ade skali diantara komen2 nie..macam nak backup je..benda salah tetap salah dik oi..so ape yang diorang smpaikan xkirala baik atau buruk patut difikirkan kesan dlama jgka msa yg pjg..kenangkan 5 prkra sblm dtgnya 5 perkara, saat kita muda, sehat, kaya, lapang, dan pada saat kita masih hidup..dan pada saat kita tua, miskin, sakit, sempit dan bila tibanya mati.renung2kan..

Anonymous said...

alah korang nie...kalau nampak baik tp tak baik pun apa guna?? ramai je minah melayu pakai tudung bagai tapi memantat gak. cit porahhh

Anonymous said...

molek sangat la tu.....
kalau kita x leh hindar dengan perbuatan....
kita kene kutuk perbuatan yu...hehehe

Anonymous said...

org lain pun...
kutuk tetap kutuk...
salah tetap salah...

Anonymous said...

poooraahhh.....yang nampak baik...tapi tak baik...dia punya hal laaa..hehe...
sekurang2 nya...dio org tutup...hehe...
kalau gitu...baik buka semua...tak yah tutup2..hahaah

Anonymous said...

diana danelle such a beautiful name as its person...nice body

Anonymous said...

ala...nma jer pan asea da lawa la.. ktakan..so nak tunjukkan li la 2..ermph ap ntah !

Blog Widget by LinkWithin