Sunday, January 13, 2008

Gambar bogel Zarina An Julie tersebar di internet


Tak taulah sama ada gambar lucah bogel pelakon anak pontianak, Zarina An julie yang tersebar luas di internet sekarang adalah gambarnya. Buat masa ini gambarartis tidak mempunyai gambarnya, mungkin sedikit masa lagi. Apa pun jika itu benar bukan gambarnya, anggaplah ia sekadar gossip dunia artis..

‘Ada orang dengki saya’
KUALA LUMPUR: “Bukan saya, itu perbuatan orang yang dengki dengan saya,” kata Zarina An-Julie, pelakon baru yang kini popular dengan drama bersiri berunsur seram, Anak Pontianak, mengulas penyebaran gambar bogel menyerupainya melakukan hubungan seks dengan seorang lelaki melalui telefon bimbit dan laman web.
Pelakon berusia 21 tahun yang dikenali dengan panggilan Anju itu mendakwa gambar terbabit dihasilkan melalui teknik pertindihan imej (super imposed).




“Gambar itu bukan saya...sebenarnya sudah tiga kejadian membabitkan gambar menyerupai saya beraksi lucah.
“Semuanya menggunakan teknik sama iaitu meletakkan wajah seseorang dibadan orang lain dan mengatakan itu adalah saya,” katanya ketikadihubungi Harian Metro, semalam.
Anju yang mulanya tergamam apabila dimaklumkan mengenai hal itu kembali tenang selepas melihat gambar terbabit.
Dia difahamkan terlalu banyak gambar bogel menyerupainya beraksi lucah disebarkan melalui laman web dan telefon bimbit.
“Malah saya dan rakan tergelak apabila melihat gambar itu, sebab itubukan saya dan mungkin ada pihak cuba mengambil kesempatan,” katanya.
Katanya, gambar itu jelas tidak menunjukkan sifat fizikalnya seperti tanda lahir atau tahi lalat.
“Tahi lalat dan tanda lahir yang sepatutnya ada tetapi tiada dalamgambar terbabit. Itu dengan jelas serta sah bukan gambar saya.
“Saya juga tidak mengenali lelaki dalam gambar itu, entah siapa,” katanya.

Kata Anju, dia sudah berbincang dengan pengarah drama Anak Pontianak,Ibrahim Alias yang menasihatinya membuat laporan polis jika isu gambar terbabit menjadi lebih buruk.

Ditanya sama ada dia takutberhadapan dengan peminat atau orang ramai, pelakon remaja itu berkata,dia tidak gentar berikutan tidak bersalah.

“Buat apa saya nak takut, itu bukan saya dan hanya orang yang bersalah yang takut. Itu perkara yang perlu dihadapi artis...sebelum ini ada beberapa artis lain menjadi mangsa seperti itu,” katanya.

Anju berkata, keluarganya juga sudah dimaklumkan, malah mereka sudah lali dengan isu kontroversi membabitkannya dan tidak percaya dengan ‘mulut’ orang.

Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe



Related Posts by Categories



50 comments :

Anonymous said...

Tolong la jgn b`pura2 or hipokrit lg...sah2 gambar 2 mmg die.....cm r aku xtsu prangai yg b`topengkn anak setan 2.!!!

Anonymous said...

MEMANG BETUL GAMBAR DIA, AKU DAH TENGOK, LAGI CLEAR DARI DATO CHUA PUNYA VIDEO..DIA NAK TIPU MCMANA LAGI..

Anonymous said...

aah..aku pn dh tgk..sah2 die..pertindihan imej knon..ingt owg bangang sgt ke..

Anonymous said...

bro..gua dah jumpa lah gambar nya..memang sebijik muka dia lah..tapi korang nilaikan sendirilah

http://zarina-an-julie.blogspot.com/

Anonymous said...

tu mamang dia. aku kenal dia. dia duduk satu area dgn aku.. lelaki tu bekas teman lelaki lama dia. sekarang minah ni ada balak lain. perangai si zarina ni atau lebih dikenali sbg anju mmg mcm sundal. berapa ribu laki dah dia ada.. ada gambar dia ngan laki lain gak.. tak senonoh.. memalukan nama taman tun aje.. pergi mampus la!

Anonymous said...

Aku setuju ngan sume komen diatas...mmg die.bdh la minah ni..kalo super impose leh knl la bdn ngan muka lain...cm r org xpnh tgk bdn ko..tayang kt internet gmbo ko n kengkwn kt pub...

Anonymous said...

dlm ni tak sensor punya:

http://melayu3gp.ning.com

pergi kat bahagian photo

memang sah dia, kalu ada yg percaya super impose memang bodoh n bangang

Anonymous said...

giler ah tak censor...ini memang panas..betullah sejibik muka dia...mana mungkin superimposed

Anonymous said...

memang gambo die kalu ko nak ko kasi email address ko kat aku

Anonymous said...

kalau ko nak gambo bogel die dengan pakwe yang hodoh ko kasi email address ko kat aku.....

Anonymous said...

baik baik bro, jgn main email sembarangan, nanti kena tuduh menyebar gambar lucah.... kena pandai cover lain..jgn buat kat rumah ...jgn pakai email sendiri...BAHAYA!!!!!

Anonymous said...

hahaha...da tgk da...besa siol breast dia..hahaha..org buta jer ckp superimposed

Anonymous said...

apala..muka je nampak baik..
bila wat jahat pakai baju kurung..
masa buat tak pakai plak baju kurung..
bawa2 insafla..
dari tak glemour..
terus glemar..

Anonymous said...

aku ada pic dia tapi mcm mana nak kasi

Anonymous said...

buat la blog lagi letak gambar dia dlm tu jgn sensor sensor lepas bagi url blog tu kat sini.....hehehehe

Anonymous said...

weih ada gamba dia lagi kasik kat aku...
bangang lagi bangsat la minah ni

Anonymous said...

INI CERITA TERBARU YANG AKU DENGAR:
MAMAT DALAM GAMBAR TU DAH BUAT POLIS REPORT TTG TERSEBARNYA GAMBAR NI - DIA MENGAKU TU GAMBAR DIA DAN ZARINA TAPI KATANYA ADA ORANG ANIAYA DIA DGN MENYEBARKAN GAMBAR TU - HA HA HA HA - JAWAB ZARINA JAWAB - SUPER IMPOSE KONON -

Anonymous said...

alaa mmg dia pun. ceritanya, si zarina ni takleh lupakan si mamat ni tu la ada lagi pics diaorg dgn dia. mamat ni dah lama tinggalkan si zarina ni so zarina ni naik saiko.. kononnya nak sabotage la mamat tu guna gambar tuh, tunjuk kat keluarga dia ke gf dia ke apa. akhirnya si bodoh(zarina)hilang kamera/hp dia dan tersebar kat seluruh dunia. tu la, buat jahat dibalas jahat buat baik dibalas baik. harap-harap dia ni bertaubat lah lepas ni. aku kesian gak mamat tu but pandai buat pandai tanggung.

Buu said...

alaa .. siot betul laa .. baru je nak letak gambar minah ni kat opis aku .. bole2 plak kuar gambar lucah dia .. cancel laa camni ..

Anonymous said...

buu ok la tu...gambar bogel dia kan lagi best...

Anonymous said...

pompuan bodoh yang ingat kite pun bodoh mcm dia. dah sah2 dia. aksinye pun sama mcm tangkap gamba ms clubbing dgm kwn2 setan dia.

Anonymous said...

tahun 95 ke bawah blh la kata super impose..skrg dh thn 2008 berjuta2 org yg pandai 'it' ni. nk kata kena fitnah apanya. bodoh btul.buat x fkr pjg ni la balasannya. mak bapak skrg ni pun pcaya sgt la anak tu baik. sape yg nk fitnah dia pun ntah le. boy dh la x hensem..kusut je..eeiii..geli nya. bertaubat la artis2 yg berperangai mcm ni. skrg ni Allah balas cash & carry...

Anonymous said...

ni yang aku nak tergelak, ader jugak bahalol yg undi kata superimposed, aku rasa dia sendiri yg tekan butang tu kot....orang sekarang dah tak bodoh la zarina,,cukupla sandiwara lu...berlakon pun keras..depa ambik hg berlakon dlm anak pontianak tu sebab nak save budget makeup..coz perlu makeup sikit je untuk jadikan muka lu jadi hantu....hahahaha

Anonymous said...

zarina kata "“Gambar itu bukan saya...sebenarnya sudah tiga kejadian membabitkan gambar menyerupai saya beraksi lucah."
WOW!!! kalu mcmtu mana lagi gambar bogel dia yg lain...ada sesiapa yg ader? share la dengan kekawan....

anak sunamun said...

anak hantu bodoh
anak hantu bodoh

fuslus said...

promosi web anda dan duit masuk
-www.thequest21.com/?ref=rizistiz

Anonymous said...

alahai... ni la pelakon baru. baru nak naik dah banyak skandal. dah tu berbohong plak. bagus kalau lakonan dia best sangat. kaku semacam jer. kalau dah tau salah tak payah la buat komen super imposed ke... apa2 la. macam artis lain tu... kalau betul tak salah diam je la.. ni lagi terang lagi bersuluh, nak juga menegakkan benang yang basah. Cisssss!!!! tak kuasa nak layan orang hipokrit... baik dok rumah jaga kucing....

missi said...

eleh!
ade org dengki kau konon!
xyah nk tipu la sundal!
ko tu mmg pompuan sial!
die ni sbnanye penah masuk pengasih!
dasar drug addict!
mmg x sedar diri
bodoh!

Anonymous said...

cam sial je pompuan nih!!!dier igt kiter ni idop kat zaman purba ke hape??igt kiter bodoh sgt cam dier???sUperimposed konon..blah la!!dah sah2 tu ko!!manusia zmn skunk dah cerdik,not as STUPID as u ZARINA!u go to hell FUGLY SLUT!!!aihh..pape pn aku doakn smoga ALLAH ampunkan dosa ko tuh..tp,t husband ko xbez arr..dpt BARANG TERPAKAI je..hahaha!!

Anonymous said...

ASTAGHA...pe la nk jd ngn ko ni zarina???kalo BREAST ko tu gebu sgt xpe arr gak!kehkeh..skunk ni biar aku suggest.better ko jd tros plakon citer porno..alang2 nak wat dosa,biar smpai masok neraka!!

Anonymous said...

wei aku nak tgk gambar tu korang send la kat aku...aku pun baru dapat tahu citer pasal minah nie tinggal satu block ngan aku meh send aku gambar groove_d3adm3n@yahoo.com

Anonymous said...

saper lah yg bodoh nak buat super impose muka dier? bodoh tul la minah ni. anak mami memang lagu ni ka? bodoh haprak. patut la ko jdik hantu. hantu bodoh kuat sex

Anonymous said...

Kemungkinan gambar itu hanye fitnah org je sebab selalu org yg benci kat zarina buat mcm tu.Dan kepada Anonymous jgn suke jade tepi kain org,perangai busuk!

Anonymous said...

Kemungkinan gambar itu hanye fitnah org je sebab selalu org yg benci kat zarina buat mcm tu.Dan kepada Anonymous jgn suke jade tepi kain org,perangai busuk!

Fanzy said...

Dari mane korang dapat gambar tu?

hehehe said...

Pompuan Nie ade penyakit ke ape? Geli aku lihat die same dgn boyfriend die buat 'sex'. ewww. kalu parent die lihat gambar tu pasti sakit jantung. sial punye pompuan.

mohd fazil said...

e mail kan i gambar tu - fazil4458@gmail.com

azim90 said...

nate beruk

Anonymous said...

hurm. ntah la. adeh.

Anonymous said...

super impose konon. ingat kite ni bodo sgt ke. kalo baik sgt habis tu gamba yg lain2 kat pub tu cmmna? perempuan ni mmg liar lah. dah brapa btg dah dia try test?

Anonymous said...

btg aku die dah try baru2 ni..he3

iera said...

aquw ase 2 mmg dye rr...tp dye y02 "0"kate x...up t0 her larr..

Anonymous said...

Hallo..aku nk try zarina boley..?sape leh supply kan..hu3...

hatimanusia13 said...

tak payah lah nak menunding jari kat orang lain...cuba tunding jari kat diri sendiri dulu macam mana.....??mgkin sbab dia tu artis ...dapat la sikit publisiti nak buat gitu tapi bkn pasal tu aku nk sntuh...cuma apa yg korg buat ni adalah satu dosa besar benda ni mengaibkan orang...itu hak dia ...apa dia nk buat ....tentang korg sendiri pon korg tak terjaga..korg nk kata org ni ,org tu xbetul.....cuba doakan agar dia sedar dan kita pon xbuat mcm dia kan bagus ini...semua komen kutuk je lebih apa...lah korg ni...salam untuk semua...bye

Artikel Hot said...

pasti lebih menarik artis indonesia bro :)

Lintah said...

Apa nak jadila dengan perempuan zaman sekarang ni..

gutsy said...

ha ha best ge nengok gambor dia ...

khalid zainuzin said...

Klu orng da berak tengah jalan...sape yg nk mngaku...org gila pon x ngaku.....

khalid zainuzin said...

Klu orng da berak tengah jalan...sape yg nk mngaku...org gila pon x ngaku.....

AINAL YAKIN said...

sebab apa manusia cukup laris untuk di perdagangkan tidak kira jantan ke perempuan ke msebab nya sifat tanggung jawab pada diri sendiri dah hilang ,jadi untuk kebaikan diri sendiri sudah tidak mampu lagi untuk di usahakan.....mana membuat kebaikan untuk orang lain ....kemungkinan dalam terpencil tak taulah......

Blog Widget by LinkWithin