Thursday, December 13, 2007

12:10 PM
13
Sewaktu Majlis EH! 20 yang hangat, pelakon siti elizad berpakaian yang sungguh WOW sekali. singkat sungguh sampai nampak pahanya yang menggebu. apa pandangan anda ?

klik untuk besarkan

siti elizad

gambar dari laman web sensasi selebriti, www.budiey.com

Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

13 comments:

Anonymous said...

PMPUAN NI MMG OUT OF LIST..NYAMPAH AKU TGK!!! X CUN PN..MAKE UP JE 10INCI..KALO SETAKT CANTIK `PLASTIK` LEH BLAHH.......!!!! AKU HERAN GAK NGAN DORANG NI..X TAKUT KE CUCUK SN CUCUK CNI.PAS2 MSK KN BNDE2 ASING KT BADAN..KALO T`TBE MATI XTAKUT KE TANAH X TERIMA..??? OR SOMETHING B`LAKU MS ORG NK KEBUMIKN NNTI...??? PK R JGN PAS MATI NNTI JD UMPATAN ORG..SMPAI CUCU CICIT MALU.....

Anonymous said...

klu aku ade kat dpn die ms tu,mmg aku selak skirt die biar nmpk bulu.lbh baik ko telanjang je trs pompuan oiii,br la gmpk satu dunia.......

ntah sape nii?? said...

ish,ape jenis p0mpn laa nii
laki mn la yg nk nii ek??
dlu ok lg,skng nii ish2..

ntah sape nii?? said...

ish,ape jenis p0mpn laa nii
laki mn la yg nk nii ek??
dlu ok lg,skng nii ish2..

Anonymous said...

emmm....stakat tunjuk body je lembu pun leh wat

Anonymous said...

nk bg org berdebar debar la kot pakai pnyr la singkat..apesal x pkai underwear je trus..cm victoria beckham..die yg kafir tue pon org kutuk..ape ntah lg nie org ISLAM..

Beliau said...

Fuiyo beb.sexy gilerr..paha steam je. aku dh penah jolok cibai dia. ketat beb. sapa nk bleh try. mesti dia kasi punye..

babylon said...

ya allah.. anak sapa la ni... nasib baik aku dilahirkan xde kena mengena dgn die.. die igt cantik sangat ke pakai macam tu. macam dugong je aku tengok. jijikla woi siti elizad ooii. xyahla nak pkai mcm tu lg.. kalo cantik xpe jugak.. nak termuntah aku tengok..

missi said...

sial la kau pompuan!
seksi nk mampos
konon lawa!
bodoh
dah la x lawa
burok ah
cam pompuan kampung
dok kampung r tanam sayur sesuai gn muke kau tu!

Lady D said...

sape siti elizad nih...? mcm tak glamour je.klu glamour musti aku dah kenal

Anonymous said...

seksi laaaaaaaa.
elizad ni dulu berlaku dlm citer "ROCK" dengan gangster yg rosyam nor berlakon 3 watak tu, lady d.

Anonymous said...

ini bahagian kolom batang mmg dia suke..serius

Anonymous said...

keh3..cam cibai komen kt atas ni.. tp aku setuju ngn komen ko..

Blog Widget by LinkWithin