Saturday, November 17, 2007

Ayu Raudhah Yang Jelita







adik kepada pelakon Rozita Che wan

Biodata Ayu Raudhah
NAMA: Raudah Che Wan
NAMA KOMERSIAL: Ayu Raudah
USIA: 23 tahun
TARIKH LAHIR: 7 Disember 1984
TEMPAT LAHIR: Alor Star, Kedah
TINGGI: 158 cm
BERAT: 49 kilogram
STATUS: Solo
KERJAYA: Pelakon
DRAMA: Dilema Wanita, Timur Mencinta Barat Merindu, Manjalara
HOBI: Menjahit
MAKANAN KEGEMARAN: Laksa Pulau Pinang
MINUMAN KEGEMARAN: Nescafe


Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

Related Posts by Categories



30 comments :

Anonymous said...

ADIK-BERADIK SUME SEKSI...APSAL MAK AYAH XTEGUR KE??? MMG R CUN MAKE UP TEBAL I INCI.SUME TTP JERAWAT N PARUT..AKU MMG REJECT!!

joe_cool said...

aku lagi suka kalau dia ni bertudung. terserlah kejelitaannya. tapi nak buat camne kan, bertudung dalam drama jer..tapi tang lurah dendam dia..wow..berpinar mata hitamku..hehehe

Ikkie said...

terus terang aku cakap yang aku dah jatuh cinta kat dia.I LOVE U,AYU!!

fartlover said...

Memang comel masa dia bertudung. Modal!

Anonymous said...

Whateva your comment was,a very gud luck in your life,sis Ayu...

babylon said...

aku mase mula2 x kenal die ni.. dalam manjalara baru aku kenal die ni.. igt die ni mmg bertudung orangnya... sekali mak aii.. ape pon..aku pon reject ni...

Anonymous said...

Janganlah hina sesama makhluk...tak baik hai anak-anak.

Anonymous said...

xnak hina konon...... sekali berbuih mulut2 2....!!!! ape2 pun dia nie memang seksi sioootttt.. aku lebih suka dia pakai tudung.. namun apakan daya,pakai tudung x blh dipaksa.. lahir kat KEDAH, tp ckp kedah pun x reti, dah termurtad kot..!!! klu korang xcaya, tgk la kt drama tv1...

khairi said...

tak semestinya bertudung tu 'perfect' sgt. jgn terpadaya dgn hanya penampilan.... ada juga yg lebih wanita yg juga mulia walaupun tak bertudung. bertudung tu wajib dlm agama kita...tapi adakah anda semua faham asas mengapa bertudung ataupun hukum & cara bertudung yang betul??? Asas utama pakai tudung bukan utk menggoda ataupun menarik perhatian... sepatutnya utk "mengelak" daripada perhatian & apatah lagi utk nampak cantik & menggoda kaum adam!!! wahai saudara & saudari sekalian... jgn jadi hipokrit & nampak konon2 nye baik la...nak pilih pompuan bertudung...kalau si ayu raudhah nak kenal dgn ko... ko tak nak ke??? pigi dahhhhhhh... mmg ayu raudhah ni AYU... tak di nafikan lagi!!!

Silverskull79 said...

kehadapan ayu raudah yang kiut...semoga ayu sihat hendaknya. Abg sangat2 rindukan ayu sehingga terkencing2 waktu malam. Melihat wajahmu mengingatkan aku tentang puteri di dalam mimpiku. dengan rambut ikal panjang mengurai, keharuman susuk tubuh boleh ter'bau' hampir 18 km. menyebabkan aku terpaku...lalu ku dekati mu dalam mimpi ku...senyap-senyap dari belakang..TAPI KAU KENTUT!!!!! POTONG STIM LAH

Silverskull79 said...

Baca lah dengan nama Tuhan mu
Yang menjadikan Manusia dari segumpal Darah..

Anonymous said...

dia ni mmg seksi. pakai baju jenis nk tayang lurah dendam je.

himza said...

TUDUNG ITU KEWAJIPAN...YG TAK BERTUDUNG, CKP PUSING KAT MANA PUN, MEMANG TAK 'PERFECT'... DAT DA ANSWER... IF U ARE NOT MUSLIMAH, IT'S ACCEPTABLE BUT IF NOT.. U UNDERSTANDLAA...

Anonymous said...

ketiak ayu n rozita msti best....sdp nye kalau dpt nyonyot n jilat...wow!!!!!!

Anonymous said...

salam..saudara n saudari sekalian..jgn lah nk mgutuk teruk2 sgt..cermin diri tu skit..entah2 korg smua teruk dari dia..apa2 hal ayu tabah kan hati..bsbar n ingat pada tuhan yang satu n mengetahui sgala2 nya..dan saya hrp ayu success slalu..salam

ezam said...

hurmm...ramai btol yg ckp ayu raudhah nih sexy..tp aku just nak bgtau yg aku penah jumpa dia and borak dgn dia nih..dia nih takder la sexy..pakaian dia biasa jek..org biasa aku rasa lg sexy dr ayu raudhah nih...anyway,ayu raudhah nih mmg sempoi and tak sombong..peramah pun ye..to ayu raudhah, good luck in ur career..suka tgk muka ayu raudhah dlm Sutera Maya.. :D .. All the best Raudhah Che Wan..- adi0s -

Anonymous said...

dapat main memang sedap..

Anonymous said...

"ADIK-BERADIK SUME SEKSI...APSAL MAK AYAH XTEGUR KE??? MMG R CUN MAKE UP TEBAL I INCI.SUME TTP JERAWAT N PARUT..AKU MMG REJECT!!"

bodoh.
jgnkan ayu raudhah... mmat dadah rejek kao!

bodoh
bajet kacak.
muka mcm taik.

Siti said...

Aslmkm...hai pe kbr ayu...emm nie raudhah@ayu yang sek kt smksmab Alor Setar btl x?ingt sy x...Siti Aminah Adnan kwn sekelas 5 Sastera..klu xingt xpe la...k bye

Anonymous said...

breast dia ni besar betul sekarang ni...

Anonymous said...

ayu klo pkai tudung lg ayuu..

Anonymous said...

AYU, SY MINAT AWK JIKE TAK SEKSI, SDGKAN AWK PAKAI T SHIRT DLM DRAMA PUN DAH NAMPAK AWK SEKSI...SO...JGN SEKSI2 K

Anonymous said...

ayu... cantik banget awak ni.... yang lain tu pehal nak kutuk2, ko cermin dulu la muke ko tuh la... sebok jek nk ngutok...

khaz said...

salam. bukan nak kutuk. tapi xnak yg x betul diperjuangkan dan yg betul semakin terhakis..

Hero said...

ok..lepas ni korang cari artis2 lain yg x btudung n seksi...hentam semua k..jgn hentam sorang je...alang2 menyeluk pekasam..jgn ckp je lebih...haha

Anonymous said...

serius i kate..nape ayu raudhah kureng lawa berbanding akak die ek?wlupun dah make up tp sorry to say..apsal kak rozita senyum lain mcm??mcm ade suntik kolagen..huhu.apepun,,sy mintak maff k

Anonymous said...

serius i kate..nape ayu raudhah kureng lawa berbanding akak die ek?wlupun dah make up tp sorry to say..apsal kak rozita senyum lain mcm??mcm ade suntik kolagen..huhu.apepun,,sy mintak maff k

Anonymous said...

Mantap Cik Ayu...cepat cepat kawin...maklum la ramai yang dengki ni...tak lawa pun salah lawa pun salah...good and mantap Cik Ayu

Anonymous said...

mantap2...tetek die cukup mantap...mesti puas laki die skrg...sebelum main bola isap dlu tetek die ayu puas2 baru lah cargas kan...

zorro said...

wooiii...??//ape daa.. mengata orang nak korek crta org lain..???lbih baik korek lubang hidung sendiri..////adee bauw wangi ...kaaa...bauw bacciinn... kueh beng kang...laaaa...lu orang semua......

Blog Widget by LinkWithin