Thursday, February 08, 2007

21 comments:

Anonymous said...

semakin cantik

Anonymous said...

BETINE NI MMG TERUK SKET..AKU PENAH JUMPE BYK KALI R...SEKSI XI IGT DUNIA..YE R JANDA BERANAK..
NK KAYA CEPAT NK PIKAT DATUK NGAN K`CANTIKAN PLASTIK 2..!!! EE..KALO KORANG TAU LER PRANGAI DIER..MLS NK CKP LER...SENDIRI MAU IGT..

Anonymous said...

aku memang minat tengok wajah dia yang jelita tu.artis malaysia ni dialah yang aku rasa paling cunnn...

Anonymous said...

wajah cantik? tapi cantik dia tu pakai pembedahan plastik... mana aci... hidung dulu kembang semacam, skarang dah mancung tajam.. tak aci

shah said...

x elok mengata dlm bulan rmdhn ni..wat kurang pahala je.. baik xyah puasa tau..x guna mengutuk org je klu diri sendiri lbh teruk dr org lain..

Anonymous said...

bontot dia jatuh

Anonymous said...

rozita ni cute n sweet..
tp pakai sexy2..
tak sewsuai langsung..
kalau pakai sopan kan manis..
mcm cite diari ramdhan..
paaki bju kurung sweet sgt..
;DD

Anonymous said...

pompan ni kan,tak sdr dr!!!dahla pkei botoxs...enth2 susuk kot,x ke mne botoxs tu,dh tua nnti bru ko rs....pompan bodoh!!!rs cntk sgt la tu........ko ingt org x tau ke ko gn botoxs?!xyah nk tipu ah...bodoh!!!

Anonymous said...

aku mmg suke tgok die nie..cun gileee beb..dlm malaysia nie.artis yg pling cun aku rase die la...tp klu die bogel lg cun..wakakakaka...

azim90 said...

rozita
abg belanja u nk x?
kita balik hotel
main romen la
tetek zita kan besa?
abg sangap ni

Anonymous said...

abg suka tengok ita jadi sofia..cantik,manis,garang..wanita macam ini lah yg abg nak cari,tapi siapa lah abg di mata ita,abg teringin sangat nak bercakap dgn ita,abg akan tingalkan no fon abg untuk ita kalau ita tak keberatan call lah abg,ni no fon abg 0175116497..jgan hampakan abg ye..ok semekom..

Anonymous said...

cantik...

Anonymous said...

mables..telan air liur aku d buatnye..

Anonymous said...

dapat dogie sedap

Anonymous said...

uhhh..sdapnye i jilat p**t*t u yg tmbam..rse asin2 ckit..i want 2 cum on ur big holy breast zita..ahhhh

Anonymous said...

haprak btol r jantan melayu ni..bwak2 r jadi orang sikit,tak bosan ke jadi haiwan? bingai nak mampos, wat malu kaum je..moron..otak kuning..pegi jahanam r korang..(ayat ini dipetik dari seseorang dan aku sangat setuju akannya)

xxx said...

zita.tetek u keras sangat....hidung dulu lagi cantik..kenapa diubah anugerah tuhan???

Anonymous said...

aku mmg tringin nk main ngan die...

eyda said...

rozita memng cantik siot yang ko marah sangat nape..hehehe suketi die la nak pakai botok ke bontot jatuh ke.. dia ade mintak duit ko ke

tapi dia memg xde bulu mate that y salu pakai bulu mate palsu

Anonymous said...

her breast is quite full

Anonymous said...

barang baek sial.... sumpa besau gler tetek dye... x dpt romen,,, wat toceng pn bleyh la... PUAS!!!

Blog Widget by LinkWithin