Header Ads

TERKINI

Galeri Lydia Ibtisam







NAMA: Nur Lydia Ibtisam Abdul Wahab
TARIKH LAHIR: 4 Oktober 1980
ASAL: Pulau Pinang
PENDIDIKAN: Sarjana Muda Komunikasi Multi Media, Universiti Malaya
DRAMA: Dunia Anita, Natasha dan Impian Illyana
IKLAN: Telekom Malaysia, Season dan Sunsilk

Bintang 'Impian Ilyana' ini rupa-rupanya dah 26 tahun..awet muda...

17 comments

Farveen said...

tulah..mmg awet muda..yg penting, orang penang! idup org penang! yeah!

snake said...

hehehe i love you lydia ibtisam

Anonymous said...

i like u lydia ...

Anonymous said...

u cute lydia i like u teruskan perjuangan dlm dunia seni tanah air...hidup penang!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

gedik la lydia nih...nak buat manja2 cam nora danish...

Anonymous said...

i love u LYDIA

Anonymous said...

lydia ibtisam..manis + cute!

Anonymous said...

geramnyerr

Anonymous said...

aku nak gigit dia....bole tak...??

Anonymous said...

sejak dia mula berlakon dlm impian illyana aku start suke sgt kt dia..sblm2 ni perasan jgk dia blakon drama2 lain, tapi pas impian illyana tu aku rasa nama dia terus naik..dia tak buat2 manja..itu mmg dia yg sebenar... aku suka identiti dia dlm drama tuh.. selain tu, lydia ni pun bkn stakat pandai berlakon, tapi sweet sgt, dan yang penting berilmu... cayalah lydia...

Anonymous said...

nak gigit

Anonymous said...

You're so sweet, kak Lydia...Semoga terus success

missi said...

bia btol die da 28?
tue sial!
x caye ah
cam budak2
ingtkan baru awal 20
org ckp die baru form5 pon aku caye

azim said...

lydia
asal ko gelap ar?
ko ni da tetek kecik
nk tayang lg
pepet mesti dara lg kan?

Noxious777 said...

Lydia nie cun ler...dlm gmbr tue die cantik tapi kalau die bukak baju lagi hot,nampak tetek die..

Anonymous said...

ibtisam ni anak ustaz dan ustazah. mak dia kawan mak aku.

Anonymous said...

Sume artis x popular lepas brlakon dgn drama FAISAL ISHAK trus jadi popular n top.Mula2 rita rudaini (rafflesia), lydia ibtisam(impian illyana), fasha sandha (natasha), jue aziz(2 hati).Yg laki plak,fizz fairuz (2 hati), iqram dinzly (2 hati), awal ashaari (impian illyana), lgi sorg saper ntah yg hero drama rafflesia..Oh faisal ishak,mu dah balik singapore ka..