Header Ads

TERKINI

Maya dan Yusri pasangan kekasih?


sumber:murai.com.my
Bagaikan sudah lali dengan asam garam hidup sebagai seorang selebriti, pelakon, penyanyi dan model jelita, Maya Karin tiada jawapan lain selain daripada mengakui saja kepada pihak media bahawa dia pernah keluar bersama produser dan pelakon popular Yusry Abdul Halim sebagaimana yang digembar-gemburkan.

Bukan sekali, malah pelakon teater muzikal Natrah itu turut mengakui telah dua kali keluar bersama Yusry untuk menonton wayang di salah sebuah pawagam di Putrajaya.

Pengakuan itu dibuat sendiri oleh Maya apabila timbul gosip yang mengatakan dirinya dan Yusry telah keluar menonton wayang bersama-sama, baru-baru ini.

"Ya, memang betul saya keluar menonton wayang bersama Yusry. Kali pertama dulu, kalau tak silap saya iaitu 2 bulan lalu dan terbaru ialah dalam beberapa minggu kebelakangan ini. Kami sama-sama pergi menonton filem Narnia.

"Bukannya tak mahu menonton di Kuala Lumpur, tapi kebetulan pula pejabat Yusry tak jauh dari Putrajaya. Daridapa dia datang ke Kuala Lumpur, apa salahnya saya sendiri ke sana. Tambahan pula saya senang ketika itu," terus terang Maya.

Dia ditemui pihak media sempena majlis perlantikannya sebagai duta terbaru produk minuman kesihatan InnerShine Prune Plus di Hotel Carcosa Seri Negara, di sini petang tadi.

Menjawab soalan portal murai.com.my bahawa pertemuannya itu ada kaitannya dengan urusan kerja atau mungkin berhubung projek filem besar terbitan KRU Studios, pelakon bermata bulat itu sama sekali menafikan.

Sebaliknya menurut Maya, pertemuan itu tidak lain hanyalah sebagai jalinan persahabatan yang telah lama termeterai sejak mereka dipertemukan menerusi sesi fotografi muka hadapan majalah Media Hiburan sekitar tahun 2001.

"Tak ada projek filem, kami hanya berjumpa saja. Adatlah sebagai kawan, bila berjumpa pasti banyak yang kami bincangkan. Ada berkenaan industri, kerjaya saya, kerjaya dia dan apa saja berkenaan kehidupan.

"Seperti juga tema-teman yang lain, kami akan keluar lebih kerap. Ikutlah keselesaan masing-masing. Kerana apa yang lebih penting sekarang, saya ikhlas berkawan dengannya. Bukan saja Yusry, tapi begitu juga dengan teman yang lain.

"Kami saling menyokong antara satu dengan yang lain. Dia sokong kerja saya dan sebagai kawan saya turut menyokong kerjayanya," kata Maya yang tidak mahu disalah ertikan keakraban mereka itu.

Sebagai wanita biasa, dia juga berhak menjalani kehidupan seperti mana manusia lain yang bebas menjalani aktiviti harian mahupun menonton wayang, tanpa sesekali perlu bersikap hipokrit dengan diri sendiri.

Bagaimanapun sebagai hamba Tuhan, dia tidak mahu menidakkan takdir illahi sekiranya suatu hari nanti jodohnya jatuh di tangan Yusry.

"Mungkin perkara seumpama itu akan terjadi dan mungkin juga tidak. Apa yang akan terjadi pada masa depan saya, sukar sukar untuk saya ramalkan. Apa yang penting sekarang, saya cuba sedaya upaya untuk menjadi diri sendiri.

"Saya sudah tak kisah keluar dengan sesiapa termasuk Yusry, meskipun secara terbuka. Soal berkahwin atau bercinta biarlah saya tolakkan ke tepi dulu. Kerana sebagaimana yang sedia maklum saya baru saja mengalami penceraian.

"Jadi untuk melihat saya berkahwin dalam tempoh setahun, itu tidak akan berlaku. Biarlah saya menjalani kehidupan 2011 dengan penuh ketenagan dan tiada gosip," katanya.
Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

11 comments

Anonymous said...

Kahwin jela Maya & Yusry ooi.....rimas la tengok asyik menafi - menafi nanti last - last tak jadi masa tu baru nak mengaku bercinta baik tak payah....Masing - masing dah ada pegalaman hidup...

Artis Malaysia said...

yeap.saya pun setuju.cepat2 la kahwin.tak yah nak berselindung

Anonymous said...

Emm. Saya rasa confirm kalau mereka kahwin, mereka akan membuatnya secara besar-besaran dan selepas setahun dua mereka kahwin, mereka akan bercerai (senyap sepi tahu2 dah cerai). Itu lah artis, golongan yang suka membazir dan berpura-pura dalam filem mahupun dalam hidup sebenar.

Anonymous said...

Hi guys,

Do you want to buy Diablo 3 online? Diablo III is an new pc game that is going to be released this year (2011)!

Click here to learn about [url=http://greatestvideogame.com/diablo-3/buy-diablo-3.php]buy diablo 3[/url]

Anonymous said...

http://loadme.us

aisah/azman said...

want to see more sexy artist picture & photo?

1 Name Card 1 Malaysia said...

:)

CERITA ARTIS TERBARU said...

hahahaha skrg maya dah kahwin.....hehehehe

Mr.R said...

Taklah. Yusry dengan Lisa Surihani lah.

xvideoxxxtreme said...

They look like such a cute couple.

usahawan said...

Yang mana satu ye? Maya ke Lisa??