Friday, November 07, 2008

Gambar terbaru Nora Danish pregnant

Nora Danish maintain cute dan berseri walau dalam waktu mengandung ni:-)












Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

Related Posts by Categories



13 comments :

Anonymous said...

nape sexy nora..???? nmpak half...hati2 la pkai baju..dh tau luas baju 2..pkai la tiub ke..ish..xinsaf2 btl..

Anonymous said...

cute la nora ni..

Anonymous said...

aku suke ngat ngn nora nie tp knape die nie seksi sgt eh..

Anonymous said...

tu nina ke tepi ngan nora danish yang pakai baju warna pink,aduhai cantiknyer nina,rindu sangat la nak tengok nina berlakon lagi..nina ape yer?nina juren ke nina zurin lupa dah...

Anonymous said...

nina juren la... sal nora sexy sngt.. nmpk alur lagi.., tp ttp cute..

Anonymous said...

kalu mengandung 2, buat ler diri tu dah mengandung...jgn ler sexy sgt...

cik tikuih said...

seksi sgt la dik non!! skali pandang org dah bleh agak saiz bape...! tlg la tinggikan lg harga diri tu.. supaya sume org suka kat kita... sokong kita! ni mesia bkn amerika!!

1001cures said...

tu rrr...dah nak jd ibu..jg la aurat sikit. Takkan nak test market kot..nak cari laki baru..hahaha

sempoi said...

DIE NI MKIN LMA AK TGK MKIN SXC LAA...XMLU KE??

ellina said...

Assalamualaikum.tahniah untuk nora danish sebab tengah happy menunggu kelahiran anak sulung beliau.semoga selamat melahirkan kelak.harap2 beliau sentiasa happy & tabah menghadapi segala dugaan hidup.good luck nora...

Anonymous said...

sabar ye nora.

Anonymous said...

sabar nora,sume kat ats 2 dugaan nora utk lahirkn baby..diorang pun lum tentu sempurna..

Anonymous said...

haa... betul tu.. diorg ni sibuk jek mengata, masalahnya dah dapat husband yg tak gune tu, apa kes plak nk kutuk nora, dah laki dia tak gune, jgnla harap nk membentuk bini, bila xblh nk bg komitmen, cerai bini tu, same bangang mcm org2 yg ske mengata kat atas ni....

Blog Widget by LinkWithin