Tuesday, April 15, 2008

11:14 AM
13



Vanida semakin cantik,lagi2 selepas dia berlakon dalam filem Akhirat, tapi agak seksi sikit.hehhe..apa pandangan anda?

klik untuk besarkan

Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

13 comments:

Anonymous said...

biasalah artis m'sia terlalu mengikut budaya barat. up to date kononnya. bila peminat @ bkn peminat pertikai, diorg akan kata tak seksi. seksi itu terlalu subjektif.. kononnya lah. habis tu macam mana diorg mentafsir seksi tu?? berbogel baru dikatakan seksi?
artis2 mcm ni diorg pandai berckp je. dlm al-quran & hadis sudah menerangkan apa yg perlu kita lakukan sebgi hamba Allah di muka bumi ini. patuh kepada ajaranNya meninggalkan laranganNya. tapi suami diorg pun tak kisah isteri diorg seksi begitu.. kita sebagai org biasa buat pe nk kisah... lantak diorg le.. bukan budak kecik..dh dewasa..dh berumur..ntah esok lusa sampai ajal.. bertaubat lah..

Anonymous said...

biarlah dia ... dosa sendiri tanggung ... selalunye orang yang banyak bagi komen ni pendengki sebab dia tak glamour and most probably tak cantik ... betul tak? hahahaa

Anonymous said...

dosa sendiri tanggung? ngko rasa ALLAH x tanya knapa kita x ingatkan? tu dh tanggungjawab kita utk tegur. at least ada usaha utk usha2 utk tegur.. I hope ada blog readers yg dpt sampaikan mesej ni kt dia.. I really hope so

Anonymous said...

kpd yg bg komen kedua tu. skrg bukan masanya kita nk cerita pasal org yg bg komen dengki ke tak lawa ke.. skrg ni kita kena fikir kena buka sikit minda tu. kita ni agama apa? Allah jadikan kita ni semua utk buat yg baik bukan buat benda tak baik. jadi bila dh ada depan mata perkara yg tak elok dh jadi tanggungjwb kita sebgi org islam utk saling menegur utk jadikan pengajaran & membawa kebaikan. setiap manusia Allah jadikan semuanya cantik cuma pandangan mata manusia saja yg berbeza2 & terlalu cepat menilai keadaan fizikal seseorg tu. kpd tukang komen yg ke2 tu, jika anda merasakan anda terlalu sempurna.. tahniah. mungkin anda terlalu hebat utk mengata org lain. tapi sedarlah ada yang lebih hebat & cantik dr anda... nun di atas sana.. Allah Yg Esa.

Anonymous said...

Lihat Model Bugil Terpanas dan Terbaru saja di WWW.MODELBUGIL.CN

Anonymous said...

takla sexy sgt..tapi stim gak tengok tetek dia..

Anonymous said...

LAWA LE VANIDA NI..TP KALO XSEXY LG LAWA....

Anonymous said...

LAWA LE VANIDA NI..TP KALO XSEXY LG LAWA....

Anonymous said...

LAWA LE VANIDA NI..TP KALO XSEXY LG LAWA....

Anonymous said...

biasa je, tak seksi pun, bukannya nampak pape.

Anonymous said...

mmg la x nmpk pape..
tp klau dh nama t'buka sana-sini,
itu bknnya b'dosa ke?
dlm cite akhirt pun dia x kish
dipegang sana sini, apath lagi
b'gmbr biasa sprt ini..
cuma stu nsiht i, brubah la sblm
t'lmbt..
x mlu ke dgn ank u?
ibu yg di bgg selama ini,
rupanya m'punyai prgai yg bruk..
fikir2kan lah..

Ana Ann said...
This comment has been removed by the author.
Ana Ann said...

kak vanida ni cantik lalala....tapi SEMUA ORANG bile dalam KUBUR t kene makan dengan ulat ...jadi busuk...tinggal tulang...n dot dot dot...neway smg kak vanida mendapat hidayah ..hmm dose turut ditanggung abg shidi ..
..smg aku mendapat lelaki@jodoh yg baik yg leh pimpim aku ke jalan yag benar n lurus aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Blog Widget by LinkWithin