Wednesday, February 06, 2008

Selebriti kacak dari Indonesia, Raffi Ahmad



credit pictures to
www.kapanlagi.com

Lirik lagu Raffi ahmad

Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

Related Posts by Categories



6 comments :

farah said...

Bagus bangat ya lu punya filem.....

Anonymous said...

bgs ape nye...biase je...klaka ade r..

Anonymous said...

TAK BGS LGSG...

Anonymous said...

yg korang2 kt ats ni dok ktuk my future hsband ni nape????hikhik..(btuahla mmat hensem ni nk kt aku)brani krat jri ar..haha..pa2 pn HEnSEM gler ar mamat ni...hensem la pda irwanshah yg ntah pa2 2...pdanla ngan makwe dia yg mlut bsar 2..kah kah kah....

Anonymous said...

betul tuh..raffi lagi ensem dr irwansyah...... irwansyah tuh popular sebab muka dia ala2 childish and byk kuar dlm movie2 hit.... sejak aku tgk love is cinta, aku terus minat raffi..taklaaa fanatik, but at least for me he's better than irwansyah................ and to Miss Anonymous kat atas, kalau raffi betul2 jadi husband ko, jgn lupa jemput aku yek.... hik hik hik...............

Anonymous said...

ingin ke dia ngan korang?hahaha!

Blog Widget by LinkWithin