Sunday, February 17, 2008

Gambar Lisdawati sudah hamil

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

Related Posts by Categories



14 comments :

Anonymous said...

comel...n sweet...i adore u...

farhana said...

mcm r dia sorng pregnant...nk tunjuk2 lak..

Anonymous said...

biasalaaa...pregnant bukan dia jerr sorg, tapi perasaan nak jadik ibu tuh mmg lebih.... jgn nak bantai lisdawati jerr..

Anonymous said...

STNDRT AR FRST TIME NAK JADI IBU.......MSTI AR KNE OVER SKIT

Anonymous said...

LU ORANG BANGANG LA...YG KAKI KUTUK TU TAK BOLEH TENGOK ORANG SENANG SIKIT....BAGUSLAH DIA DA PREGNANT ..ALHAMDLH ..LA ...

moon said...

ngandung2 jgak, tp jgnle ambk gmbr lbih2..wat mlu kaum ja....pa2 pu tahniahle wat dia n suami

Anonymous said...

lps ni, aku b'hrp lps b'slin, dh rase skit b'slin, pkai la tudung.. x ke cntk klau pkai tudung.. br ank dlm perut 2 tau mak die ni solehah!

Anonymous said...

lagik 1, bukan lisdawati yg nak sgt amik gmbr kot..kan dia artis, and pregnant plak, mestilaaa reporter nak gambar dia and masukkan dlm majalah ke, ape2... korg nie, asyik nak carik salah org jerr...salah sendiri tak nak pikir......alhamdulillah laa dia da pregnant, and smoga dia, suami and anak selamat....amin...

Anonymous said...

biasa la kalu dh x puas hati de je kate2 n auto je kuar ye x ..ekeke terase ek padan muka...ha..umpat2 lagi ...talk n talk n talk more ...
pahale dose ingat lah ...hihihi

azim said...

muka da la cam pepet
da bunting cam anjing nk tayang2 lak
bajet aku stim ar tgk??
fuck u lisdawati!

Lady D said...

En.Azim...dia tak usik ko pun.tu rezki dia n nak share ngan peminat dia.kalau ko tak minat dia udah ler.jgn carutkan dia.cuba kalau org cakap bini ko mcm tu bila dia tgh pregnant? apa perasaan ko?

Anonymous said...

lisdawati cumel. x seksi sgt. ;)

Anonymous said...

pregnant pun nak kecoh... biarla dorg tu...

klinik-obat.com said...

is beautifuly,,,,.,.

Blog Widget by LinkWithin