Friday, January 18, 2008

Gambar terbaru Nasha Aziz




Lain sikit yer rupa nasha aziz sekarang. terutama di bahagian bibirnya. Ada elemen2 botox atau mekap yer..apapun cuba bandingkan dengan gambar lamanya

http://gambarartis.blogspot.com/2006/10/galeri-nasha-aziz.html



Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

Related Posts by Categories



12 comments :

Anonymous said...

Nasha cam cibai...andartu x sear diri...

Anonymous said...

3 andartu kaki suntik...muke plastik..

fartlover said...

Apalah salah Nasha sampai dua komen di atas dibuat? Tak baik kutuk orang macam tu.

lin said...

biarlah..
hal dia.
dosa pahala dia tangGung..
kalo orang tegur pun da lepas..
doakan yang terbaek 4 kak nasha.

Anonymous said...

huhuhu...korang kemain kutuk mereka buat dosa...kowang ngutuk depa pon dpt gak sket dosa dr ape yg depa wat...ahaks... pigidah..! err..erra seksi & menggoda gitu.. tutup sket bonjol2 yg ade...kelas kak non!

Anonymous said...

mke sume cam gampang..
hot lah konon..
pegidah

Anonymous said...

yup,dia mmg ada suntik muka dan juga panjangkan dagu,mungkin suntik lemak katsitu ataupun pembdahan chin implant(plastik dagu),i kerja bahagian plastic surgery jdi kita org tau sapa2 artis yg buat perubahan kat muka,boleh cam gambar muka dahulu dan sekrng,apa2 pun,nasha tak brapa ketara,so dia nmpak & brtambah cantik dgn apa yg d buat kat muka dia.

Anonymous said...

Prinsip hidup saya..saya x kisah orang buat botox kah surgery kah..semua itu hak masing2x..dorg cari duit dgn titek-peluh dorg.x guna duit sapa2x..yg kita sibuk komen macam kategori penyibuk..hanya lah menambah dosa kita di dunia.

Anonymous said...

Manusia yg suka bercakap tentang hal peribadi org lain lagi teruk daripada org yg di umpat..tak ada peluang pijak pintu surga..sbb terlalu banyak buat dosa d dunia..antara zina & botx..yg mana lagi teruk????

Anonymous said...

wat ever!! so cantik nasha,now i wonder which dr dia pegi buat chin implant,,nice la

Anonymous said...

Nasya Aziz..... memang cantik. Subhanallah cantik betul manusia ciptaan Allah ni.. Kita kat luar ni sama-samalah jangan cari dosa free dok kutuk mengutuk orang. Dah rezeki dia cantik biarlah... jangan dengki tengok orang lain cantik. Pandang dan pujilah ciptaan Allah, samada dia pakai botok atau tidak itu urusan dia dengan Allah dan kita jgan masuk campur. Kalau tiba-tiba dia bertaubat dan taubatnya diterima Allah maka jadilah dia makhluk yang paling mulia disisi Allah, dan diri kita ni pulak terus-terusan berada didalam dosa kerana penuh dengan sifat dendam didalam jiwa. Renung-renungkanlah...

Anonymous said...

Biasanya orang yang kutuk lebih,hasad dengki la tuh! macam yang 1st komen atas sekali tuh. Ntah2 muka ngko burok kot? malu wehh!hahaha..yela, ni la habit orang Melayu, pantang tengok bangsa sendiri lebih siket,mesti tak puas hati.camna bangsa nak maju..kalo nak komen tu,raba muka sendiri la wok..bahalolllll!!!!!

Blog Widget by LinkWithin