Thursday, November 29, 2007

Anak pontianak yang seksi

anak

anak2

anak3

anak4

mia1

mia

real_pontianak

Wow seksinya pelakon anak pontianak, Zarina An Julie ni..Sungguh maut posing-posing dia ni...

kredit to sup_ekor dari forum cari

klik untuk besarkan gambar


Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

Related Posts by Categories



61 comments :

Belaiu said...

Fuiyoo.sexi siut.tek pun besar.nasib baik xnampak cibai.mesti bulu banyak..

Anonymous said...

Murah nya maruah anak gadis zaman skang...np leh jd cani..??? x takut allah ke..?? x p`cy ngan hukum allah ke..???or mmg dh berani nk b`depan ngan kiamat..???
pk sendri..k`hidupan cani x ke mane pn...

Anonymous said...

gambar cam pelacur jer

Anonymous said...

Buka sana, buka sini. mesti dh penah kena jolok!

Anonymous said...

mak oi! sexy nyer.. uish!! x kusangka dia sebegini.. muka nampak innoncent gle tp wild jugak budak nie..

Anonymous said...

TAHAP PELACUR BDK NI....MMG X MUSTAHIL R...X MALU NYE DIER...XDE MARUAH..!!! SEPOSEN 1X TIDO..SAPE NK..??? LELONG3...

Anonymous said...

ishishish...tak malu tu...huhuhuuhhu..geli gleman aku tgk..mcm desperate jerk...ank pontianak ker anak setan nih...cian mak dia...

Anonymous said...

huhuhuhuu...ni dah bukan setakat anak setan je ni...tapi dah kategori anak setan jembalang kot??dgn kawan2 nyer sekali la ni...rosak...rosak...cam ni ker org islam?korang judge la sendiri...nasib la aku tak layan cite pompuan ni belakon...perangai cam....sssiiiii....ooottt jerr..

nina said...

teruklah die ni.menyampah aku tengok x padan ngan muka yg cam baik gat tu.memanglah die ni anak @%&^#.

Anonymous said...

cam pelacur je..nasib baik aku x lyn sgt cite anak pontianak tu.ko ni x de mak bapak ke?x malu punye pompuan.belum glamor dah bukak sane sini.apsal ko x telanjang je?pegi mampos la,dr hidup kat dunia ni tambah dose.....

Anonymous said...

kalo nk ckp pelacur..die ni mmg bwh tapak kaki pelacur..2 r tahap yg selayak nye...kesian mak bapak dpt anak rosak giler cani...aku t`tny2 gak..kt barat ke or malaysia= negara islam n negara yg kaya ngan sopan n maruah tinggi.....

anne said...

amboooiiiii...gler ker?x ader otak ker?klau nye pn nk tyang body g ar kt luar ngara tyang bnar..kter nie pmpuan jga lh mruah xkan nk jdi tpai kne tebuk kot...jga dri ckit nie ngra islam...ngra islam hrmat ckit..kte umat akhir zman

Anonymous said...

aku rase die ni dah mmg kene tebuk pun.bukan setakat tupai je,gajah pun die sapu.camne la die ni leh jd pelakon.mncemarkn maruah org islam je.klu die ni adik aku dah lame aku panggang die hidup2.....

Anonymous said...

Ni anak pontianak ke anak setan ke anak iblis ke anak @#$%&?

Anonymous said...

mmg seksi lor,,,,
tr0k bt0l k0 ni mia
kuarge aku ske tng0k cte ko
tp,drees up k0 cam 2
ingatkn bek
ish4...
tr0k2 k0 ni..

Anonymous said...

nape ko cmni???
mcm pelacur p0n ade!!!
x ske lar cmni!!!
ko pkir drees up ko bgus ke??
rkyat mlysia ape ko ni??
p0mpn x gne cam xde mruah
baik x yah jd artis la k0!!

SuNNI said...

malei..macam cibai sexynye..kalu lu org nak tau, wa penah bubuh cibai dia.ketat beb.basah2..

Anonymous said...

INGATLAH2 LAH DIRI DRPADA TERJERUMUS KE LEMBAH HINA.PELAKON BEGINI TIDAK PERLU DIJADIKAN CIDOLA. MEROSAKKAN ANAK REMAJA KITA AJA. MASYAALAH....DRESSING MENGALAHKAN ARTIS BARAT.

MASS said...

MACAM PELAQ........ORANG PENANG KATA........EEE...BURUK PERANGAI.

MASS said...

MACAM PELAQ........ORANG PENANG KATA........EEE...BURUK PERANGAI.

Anonymous said...

tak pelik la kan, dia ni anak pontianak, anak pontianak dah xvance, dah jadi anak setan.....

Anonymous said...

mak datuk, ni nak salahkan sapa. berlakon kaku aje, tapi kat luar bukan kaku tapi hanyut. Agak2nya dia ni ........

Anonymous said...

bukan dress up mcm pelacur je,tapi mcm2 aku dgr...bekas penagih..asyik keluar masuk pusat pemulihan..baru masuk dlm kosmo tadi..tapi biasalah,pompuan nie menafikan semua tu..padahal aku dah dgr dgn telinga aku sendiri..haish..buat malu mak bapak jer...mcm mana boleh jadi pelakon..buat malu persona pictures jer..kalau aku jadi suhaimi baba,aku takkan ambik pompuan murahan mcm nie!woi sedar lah sikit.!mcm la cantik sgt.perasan!

Anonymous said...

Macam ni la budak sekarang...
karang kene rogol, salah kat laki..
jage-jage la siket maruah tu

Anonymous said...

ish2 x malu sungguh..
muke nmpak baik tp perangai mcm
&*%#@..
x malu langsung...
inilah artis skrg..
xdek harga diri..
ish malu la wehhhhhhhh..
dah la berlakon kaku..
nk over tergedik2

babylon said...

mmg anak setan... nasib baik aku dilahirkan xde kena mengena dengan die ni.. lagipon, aku x kenal die sangat sbab aku x layan cite tu..

Anonymous said...

Aku nk boikot cite yg die b`lakon..teruk thp max..btl2 cm anak setan n iblis...perosak bangsa..her friends also..ya allah bukak kn la hati anak2 muda cmni...

Anonymous said...

gambar bogel dia dgn bfren dia mula tersebar kat internet...tengah dok cari ni...memang anak pontianak

Anonymous said...

mak oiiiiiiiiii seksi nye bdak nie x malu ke...ingat dye punya 2...cantik sangat ke muka mcam tahi la skarang ni anak pontianak oiiii....opsssssssss anak setan la

Anonymous said...

alah biar ar dier... bukan nyer islam pon minah nih... gambar bogel dier tuh pon bukan nyer betul... yg korang duk kondem dier tuh asal? dier kangkang korang nak gak... ahahah

Anonymous said...

dia ni mmg la truk..xdpt dinafikn..yg korang sume ni gi masuk laman web entah pe2 ni tak sedar korang ni salah..lps tu kata org macam2..dah thu korang ni sume brhati mulia dan beriman..masuk la laman ikim.fm ker.. alkuliyyah ker..jakim ker..de gak pekdahnya..ade lg cara tuk ckp elok2..sori jika menegur..

Zul said...

haha..ko ni lawak la anon di atas..ko kata laman web ni ntah apa2..tapi ko sendiri masuk jugak..paku dulang paku serpih...bagus jugak diorang tu menegur..kalau takde sapa nak tegur, kang makin seksi meksi la pakaian dia nanti...apapun, jumpa di radio ikim yer malam ni..ko kan orang beriman..hahah

yoyoorr said...

Anonymous ko dah dpt ke gmbr tu??
aku ade...hehehehe

pengumpul gambo blue said...

kalu korang nak gambo tetek die dijilat mamat yang tak hensem tanye ar kat aku.....
muka cun tapi perangan macam gampang dan pontianak

Anonymous said...

pengumpul gamba blue>>ko ader gamba semua artis malaysia naked ker??nak leh...

Anonymous said...

x sgke ko ni cam pelacur...hoi!!!sdrla dr tu skt!!dh jd artis,xyah la nak jd pelacur lg..nnti ngandung,kan ke naye!!msk melodi!bodoh...arapkan muka je terrrrrlalu baik...cam bdk bodoh!!brlakon pn bodo2 jk muka

Anonymous said...

woi......!!!!!! sedar la diri 2 ckit... bawa2 la bertaubat. dunia nak kiamat dah oi.........!!!! ingatlah kita nie org islam, jaga la maruah 2. jgn terikut-ikut dgn org putih 2........ goblok tul...!! cancel aku nak minat ko...!!! kecil-kecl xnak mampos, besar-besar menyusahkan org...!!! memalukan kaum wanita jer... malu aku nak mengaku satu satu kaum ngan ko.... berhenti la jadik PELAKON,aku jadi pelakon lagi bagus...huhuhuhuhu.....

Anonymous said...

woi......!!!!!! sedar la diri 2 ckit... bawa2 la bertaubat. dunia nak kiamat dah oi.........!!!! ingatlah kita nie org islam, jaga la maruah 2. jgn terikut-ikut dgn org putih 2........ goblok tul...!! cancel aku nak minat ko...!!! kecil-kecl xnak mampos, besar-besar menyusahkan org...!!! memalukan kaum wanita jer... malu aku nak mengaku satu satu kaum ngan ko.... berhenti la jadik PELAKON,aku jadi pelakon lagi bagus...huhuhuhuhu..... pepatah spongebob ada mengatakan TAK GUNA...........!!!!!!!!!!

pink said...

memang gampang

Anonymous said...

lerr..aku da tgk da pic die naked ngn jantan bertindik tu..da la xhensem lgsung..geli aku tgk..mmg pelacur pon pompuan neh..huhu

Anonymous said...

woooooowwwwwwwwwwwww.......damn it!!
ni mak datin segala pelacur tahap viiiiip nih....muke x cntik pooonnn...perasan lebih...huhu..
son of bitch....

miss_d said...

kepada smua stesen tv, tolong gam artis x brmoral ni kuar kt mna2 rncangan pun. Demi maruah Islam.. mmg btul la artis ni anak pontianak a.k.a anak iblis!! sedarlah sikit. jgn ingat kmu msih muda, smuanya boleh dipakai. drpd pakai bju/kain duk trkeluar isi2 badan tu, baik kmu x pkai ape2

azim90 said...

anak haram.
mesti dorang ni lahir dalam keadaan haram

azim said...

fuck u!
anjing babi anak haram!
mak bapak ko jolok anjing ar

Anonymous said...

kan tema dia 'sex,drugs and rock&roll'. tak caye? gi ah tgk faceook dia. taktau la kalo dia dah tutup akaun dia. semua dia dah cuba ah, tak heran lg.

Anonymous said...

dh la perut boroi, ada hati nk tunjuk.
eeei..
mimpi ngeri saya malam ni..
tp yg xbleh tahan tu, berlagak innocent.
what da hell la...
eh, geram plak. hehehe..

Anonymous said...

HUHU..BOIKOT DIER...BOIKOT!!ALA..SUMER ARTIS SAME DUDE..KORANG GOOGLE KAT GOSIP ARTIS MALAYSIA TERKINI 2008..BERLAMBAK GILER..PIC DIA NAKED PUN ADE..PIC ARTIS LEN PUN ADE..BOOIIIKKKOOOTTT!!!!!!!

Anonymous said...

dapat sontot puki dia, ramas tetek dia pun best juga ni..

Anonymous said...

pergh...itulah zaman artis sekarang yang tak tahu malu,bangga dengan 'dia punyer'...macam xbelajar agama jerrr

Anonymous said...

murah sungguh artis sekarang tunjuk body.........
kasian kat suami lihat selepas semua orang tegok...........
kasian...............
siapa khwin gan artis murahan mcm 2.............

Anonymous said...

hei kau nie da mcm harlot takat murahan punYE babeng......kalah setan...dah mcm setan laknat ALLAH....hidup korang mesti xda keberkatan dan mesti da XDA DARA kn ko paompuan.......!!!!

Anonymous said...

hei kau nie da mcm harlot takat murahan punYE babeng......kalah setan...dah mcm setan laknat ALLAH....hidup korang mesti xda keberkatan dan mesti da XDA DARA kn ko paompuan.......!!!!

Anonymous said...

ZARINA ANN JULIE... ckp bukan main lagi cover abis... ckp gambar bogel kt internet tu bukan gambar dia.. ala minah da terang lagi kan nk bersuluh... walhal tgk kt gmbr2 ni je nmpk awak tu mmg tuttttttttt... punya artis... klu nk jadi pmpuan murah sekali pun, tak pyh nk ambik gmbr lucah2.. nasihat ku, pintu MASJID terbentang luas untuk umat2 yg lupa ttg agama...

Anonymous said...

Pelacur bagi tahun 2008 hahahha

x said...

pe la cur pun lagi baik daripada korang................

Anonymous said...

nape @#$@$# nah perangai dia nie..malu aku tgk..

Anonymous said...

boobs cantik.....hehehehe.....belikon tak pandai..kaku..buruk....lepas tu buat hal pla....woi..mana nak cari naked picture dia ni..aku lum tengok lagi lah...

Anonymous said...

such a bitch

Anonymous said...

ish333333333333333333333333................trok333333333333333

bunkmatt said...

oooooooooooi...gile la oiiiii

cewe12 said...

cewe berani.....

Blog Widget by LinkWithin