Thursday, September 13, 2007

1:31 PM
25




dapat dari email and im not sure adakah ini aidil zafuan atau...zaquan adha...yang bersama Rita rudaini. anda nilaikan sendiri

klik untuk besarkan gambar


Jika anda ingin mendapatkan gambar - gambar terbaru artis Malaysia, indonesia, berita artis dan gossip artis terkini, daftarkan diri anda secara percuma. klik subscribe

25 comments:

Anonymous said...

aku jeles giler r ngan rita..cane r die leh dpt zakuan 2..ee..

Anonymous said...

ini aidil zafuan lerk...
zaQuan adha ad gF yg lagiiii cUn + mUda dr p0mpuan ni..!!!!
uishh plzz la babe...

Anonymous said...

tak kisah lah zafuan ker zaquan ker yg penting kedua2 nye aku tak kenal...sape mereka berdua tuu yeak..adik beradik kerr...?
tapi yg pasti rita dgn psangan die tuu cun..sesuai...

Anonymous said...

erm mmg sepadan tp jarak umur tu terlalu jauh la..
zafuan mmg hensem..

Anonymous said...

ni mampus je kalo kawan aku nmpk...
dah r die tu peminat setia yang lelaki tu...aku tak igt r name die coz aku x minat pun...kwn aku yg minat...aku keliru mane zafuan n mane zakuan r.........

Anonymous said...

YG NI ZAFUAN...TP AKU LBH SUKE ZAQUAN COZ ZAQUAN LBH FRIENDLY N LOW PROFILE..TP X DI NAFI KAN ZAFUAN LBH ENCEM CKET JE...AKU MMG JELES GILER R NGAN RITA..RITA NI UMO DH NK DKT 30 TP B`CINTA NGAN ZAFUAN YG BLUM PUN UMO 22.. MUDE LG 2..ZAFUAN N ZAQUAN PEMAIN BOLA SEPAK MALAYSIA BWH 23 THN...N SCR KHUSUS PEMAIN N9...MAK AYAH DORANG ORG YG BAIK2 N ALIM GAK....SO, DORANG RELA REJECT MN2 PMPUAN KALO MAK N AYAH DIER X B`KENAN...SO,DULU MAK AYH ZAFUAN MMG X BP NK B`KENAN NGAN RITA TP SKANG XTAU R...

Anonymous said...

ZAFUAN NI FAMILY PGL BANG CHIK N ZAQUAN D PANGGIL DEKWAN...POSE NI DORANG GI AUSTRALIA TUK TRAINING...

zakaria said...

comey gak rita rudaini ni..

Anonymous said...

waaa...ko ni mmg peminat kembar ni erk...sume ko tau..pe yg comel nye ngan rita ni..aku tgk biase je..xbp nk lawa r lbh2 lg kalo x make up..caye r ckp aku..die mmg mkn gambo..

Anonymous said...

Rita ni janda yg dh b`umo compare ngan zafuan...tp zafuan 2 mude lg..bujang lak 2..!! umo pn mude gile2 lg..kalo xsilap 20 or 21 kot..zafuan2..cm xde pmpuan lain...awk 2 jauh lg p`jalanan idup..mmg r cinta 2 xknl umo tp jauh sgt beza 2 lgpn rita 2 janda..kalo zafuan 30 rita dh 40..ee..pk dlm2 k...kalo dh kawen lain keadaan nya tau..

Anonymous said...

ni BUKAN RITA NGN TEMAN LELAKI...!!
tp aku rasa tajuk kne ubah..,RITA DGN ADIK LELAKI..!!!!!b0d0h btl aku tgk....pmpn ni yg ltk gmbr ni kat FS die...ble dh ada kontroversi..,konon ckp..,no comment...pdhl die yg cipta kontroversi then buat2 xtau pulak....die perasan j lbey...pdhl aidil anggap die mcm akk j...ishhh plzz la pmpn...perasan la lu..!!!

Anonymous said...

kenapa??????
kenapa?????
nape ZAKUAN nk rita??? mmg la cute diorg tu tapi beza usia tu byk sgt la...
AKU JELEZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!

Anonymous said...

hey!!ni bkn rita n bf r...aarrgghh!!!jelesnyer!!mane aci..zafuan pn xpeluk aku lg!!papepun,aku xrestukan hbgan korang!!

afifah nabilah said...

AKU BENCI GILER KAT KO RITA.. HARI 2 DAH LAH GADUH DGN ORG PAS 2 TAK PUAS HATI PLAK... aidil 2 ko dah kena bomoh ke aidil???? aku sayang ko aku tak nak ko terumban dalam neraka jahanam nanti...

gaara said...

aku mmg peminat setia aidil n zaquan...hehe aku pun minat gak kat rita...wlaupun aku x tau baik buruk prangai dorang...aku x kisah ape org nak ckap kat dorg...ala x kisah la rita lg tua dr aidil...dorg 2 spadan pe..aku mmg ske gle tgk dua org ni kapel...hehe aidil zafuan n rita rudaini 4eva.......lalalalalalala

babylon said...

sape laki tu? aku x kenal.. nway, dorg ok ape... rita, aku sokong je sape pilihan ko...

Anonymous said...

kimak! jeles sial! both sgt sesuai doe. hish. lucky nye rita! =]

Anonymous said...

aku bnci gla kt rita nih.. gdik nk mpos.. aku mmg x setuju ar kalo dorang nie kapel.. zafuan tue ak pny!!!! no one can take him from me.. ahaks.. apa2 pn conclusion yg aku wat, aku xska dorang nie kapl..

Anonymous said...

rita..rita..rita.. kau nie xtawu mlu kew?? da la kau nie jande.. gdik nk kt ank truna org plak.. bnci btol aku kat kau.. GEDIK.. GEDIK.. GEDIK..
bnciiiiiiiiiiiiiiiiii akkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuu kkkkkkaaaaaaaatttttttttttttt rrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tuh!!! peh.. dia xtawu kew aku ni *bini* zafuan?

Anonymous said...

gedik giler dia ni.. dahlah sombong giler...peminat dia senyum kat dia dia buat muka seposen jer... tak balas balik senyum tu.. ni pengalaman sebenar sorang kwn aku...

Anonymous said...

ala..biar la dorg nk bercinta pon..
yg korg nk kutuk2(yg jeles ngn hgungan dorg) tmbah dose lg watpe..
da kalo jodoh dorg..xkn korg nk marah2 n halang2 lak..bile korg wat cani ibarat mcm korg mrah tuhan sbb jodohkn die ngan zaquan.jande ke ape ke ttp manusie gak.same pangkat hamba ngan korg n aku yg aku msuk nerake /syurge.tp kdg2 aku pelik la nape ade hamba ALLAH yg suke gile prasan zaquan ni die punye *laki* la *bf*& la..
eeee..peliz lah..lu org beli cermin la yg mhl skit..kasi cermin diri..

ibnu marzuki al firdaus said...

tahniah dah nkh & join kelab khwn siam mcm aida rahim, kuza, awie & yg lain2…

Anonymous said...

aha.. aku suke sgt dengan rita,, die cantik..
aku doakan semoga jodoh mrk berkekalan.. huhuh

lynn said...

hai rita,sy mmg minat sgt kt rita..
sbb sy suka tgk muka rita yg cun..fotogenik...suka sgt...
hope both of u bahagia hingga ke akhir hayat..bila bnyk rintangan yg kita tempuhi..maknanya kita semakin matang dlm menjalani kehidupan...sabar yer rita..nanti mesti anak u comel kan..

Anonymous said...

memang sesuai beb

Blog Widget by LinkWithin