Tuesday, February 13, 2007

Gambar Siti Nurhaliza di karpet merah Grammy

Siti Nurhaliza anggun di Grammy
Oleh ZIEMAN





LOS ANGELES: Busana hitam putih yang direka khas oleh Datuk Bernard Chandran telah menjadi pilihan Datuk Siti Nurhaliza ketika berjalan di acara karpet merah Anugerah Grammy ke 49 yang berlangsung pada Ahad lepas di Staples Center, Los Angeles.

Siti yang kelihatan teruja dan berseri bergandingan dengan suaminya Datuk Khalid Mohd Jiwa telah berjalan seiring dengan selebriti terkenal seperti Shakira, Nelly Furtado dan Red Hot Chilli Peppers di acara karpet merah Anugerah Grammy itu.

Siti juga telah menghadiri post-party selepas acara tersebut yang dianjurkan oleh Sony BMG di Beverley Hills.

Siti yang tiba di acara gilang-gemilang itu menaiki limosin, telah beramah mesra dengan artis terkenal Sony BMG seperti John Mayor, Beyonce, Jessica Simpsons dan Dixie Chicks.

Pemergian Siti ke Grammy adalah kerana dia telah memenangi dua tiket ke anugerah tersebut pada bulan Mac tahun lepas ketika terpilih sebagai Artis Berpakaian Paling Cantik di acara Ritz Carlton "Breakfast With The Stars" atas tajaan Star World tahun lalu.


Ikon Malaysia ini bertuah dapat menjejakkan kaki ke anugerah berprestij atas cadangan Star World. Penyanyi No 1 Malaysia ini juga telah ditemani oleh juru mekap Nurul Shukor dan pengurus produksi, Saiful Kadri.

Penyanyi jelita itu kain jenis Channel yang dibelinya dari London baru-baru ini.

Related Posts by Categories



15 comments :

Anonymous said...

oh gosh!!! what's with the puffy sleeves?? and DK's lembik bow?? like hello.. she cld have done better! and coming from bernard,, come on girl.. talking about no sense of style!! chanel or no chanel!! really!! what were you thinking????

Anonymous said...

yup..saye SETUJU tuu..BUT TAHNIAH kerna berjaya jalan di red carpet grammy..

Anonymous said...

You can take her out of the kampung but you can't take the kampung out of her...tsk...tsk...tsk

reza said...

boleh ke si sitot ni speking..hehehe..kan pimple jadi nipples..haruuuuuu

Anonymous said...

Why you all very mean, it's her first time there, at least she the first to go on carpet at the Grammy. Should be proud of her as a Malaysian to be there.

Anonymous said...

u all memang jatuhkan maruah n nama malaysia unlike her who harumkan and bring up nama mana korang tinggal dan diberanakkan!

gini la melayu pantang nampak orang yg lebih atas tkan maju lah korang tk mcm melayu spore majulah singapura

Anonymous said...

you pp should be proud dt she representing ur country

Anonymous said...

Kalau setakat nak glamour, langsung tak boleh nak berkomunikasi, boleh blah.

Anonymous said...

Nak menjahanamkan bahasa ajer. Lintang pukang dan sampai nak terbeliak nak luahkan, baik tak payah.

Anonymous said...

kalau tulis omputih nahu lintang pukang, baik tulis bhs melayu je la.. buat gelak dek org je anon..

Y.M.T.P.KAY I.K said...

HI,THIS MESSAGE IS ACTUALLY FROM Y.M.T.P.K
MAKE SURE WHO EVER TALK OR SAY ABOUT DATOK SITI NURHALIZA THIS AND THAT THEYKNOW WHAT THEY ARE TALKING ABOUT.....DONT BE SO BZ BODY,THINK BEFORE U SAY O.K HAVE SOME RESPECTS ON HER PRIVATE LIFE. WHOEVER I FOUND OUT THAT TRY TO BE FUNNY WITH HER YOU GET IT FROM ALLAH...INSYALLAHU..

Anonymous said...

kg pun kg la...at least dier dah smpi kat sna...yg korang tuh...ape ade?cakap je lebih tapi habuk pon tarak...

babylon said...

tahniah utk datuk siti...

joe said...

biarle dia pompuan kampung..

at least die dah pegi grammy..

silap2 korang yg mulut longkang ni US pun blum pernah jejakkan kaki...

dasar hati busuk!

miss nice said...

siti indah sikau=You buruk ..tuk sesape yg kutuk2 siti :P

Blog Widget by LinkWithin